Op zoek naar de zonnige kant

Koffie

Februari is altijd een beetje zo'n treurige 'niks'-maand. Geen feestje, nog lang geen lente, veel kou. Nee, februari helpt je doorgaans niet om de meest zonnige kant van het leven te zien. Maar net als met veel dingen in het leven kun je er zelf wel iets aan doen.

In een maand als februari is het extra belangrijk om een beetje extra lief te zijn voor jezelf. Om leuke dingen te doen, goed en lekker te eten, op tijd naar bed en tijd doorbrengen met de mensen waar je van houdt en die van jou houden. Overigens betekent het niet dat het een goed idee is om lusteloos op de bank te gaan liggen en je vol te proppen met ijs en chocola. Je wilt juist in deze koude maanden extra goed voor jezelf zorgen. Dus veel vitamines en voldoende beweging.

Wij helpen je deze maand om de zonnige kant van februari te vinden. Houd onze website en Facebookpagina daarom goed in de gaten.

Hulp op Texel

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen