Hoe meld ik een organisatie aan?

De kracht van het Texelkompas is dat alle gegevens aan elkaar gekoppeld worden.
Samen maken we het verschil!

Hoe kan ik mij aanmelden?

Organisaties die actief zijn op Texel kunnen zich aanmelden. Check eerst of uw organisatie al is overgenomen uit de wie wat waar-gids. Wij behouden ons het recht voor aangeboden teksten aan te passen, indien dit de uniformiteit van het programma ten goede komt. Mocht u gepubliceerde gegevens wensen aan te passen dan kunt u een mail sturen naar texelkompas@texel.nl

Toelichting op het aanmelden van een organisatie

Naam bedrijf - vul hier de naam in met de eventuele afkorting. Onder deze naam word jouw bedrijf gevonden in het zoeksysteem.
Toevoeging - als je bijvoorbeeld aan een groep verbonden bent kun je hier de groep toevoegen (vb Omring bij de Gollards).
Naam in de volksmond - niet van toepassing.
Afkorting  - niet van toepassing, vul de afkorting in bij naam bedrijf. Hierdoor wordt de afkorting ook in het zoeksysteem gevonden.
Beschrijving - beschrijf hier kort jouw belangrijkste diensten en werkzaamheden. Wat is waar jouw organisatie voor staat? Wat doe je precies en wat maakt jouw bedrijf uniek?
Categorieën – hier kun je kiezen voor de categorie die voor jouw organisatie van toepassing is. Je kunt meerdere categorieën selecteren.
Tags - kies de specifieke woorden die bij jouw organisatie passen. Deze tags zorgen ervoor dat jouw organisatie gevonden wordt bij gerelateerde artikelen en agendapunten. Kies alleen de echt specifieke tags (Maximaal 10 tags).
Openingstijden - je kunt hier aangeven wanneer en hoe je bereikbaar bent.
Hoofdlocatie - noem de naam van jouw organisatie en vul in waar je gevestigd bent. Voeg eventueel meerdere locaties toe. Vink tonen op de map aan om in google maps zichtbaar te zijn.
Contact - hier kun je eventueel een faxnummer, e-mail, telefoonnummer en website invullen. Belangrijk is het e-mailadres. Periodiek ontvang je een e-mail om te vragen of de gegevens nog kloppen.
Social media - vul hier eventueel de facebookpagina, linkedIn en twitter gegevens in.
Vul onderaan het formulier de contactgegevens van het aanspreekpunt in en sla de gegevens op.
Mocht je vragen hebben stuur dan een e-mail naar Texelkompas@texel.nl

Nadat de aanmelding verstuurd is worden de ingevulde gegevens door de redactie gecontroleerd voordat de informatie op de website verschijnt.

 

Hulp op Texel

Op de sociale kaart vindt u informatie, voor inwoners en professionals, over formele en informele organisaties rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd.

Organisaties

Landelijke regelingen

Regelhulp is een wegwijzer van de overheid voor iedereen die zorg en ondersteuning nodig heeft.

Regelingen